Vásároljon könyvet mobil készülékével egyszerűen.

Filmvászonra költözik a Vérbe öltözött Anna
2013.01.28.
Megfilmesítik a romantikus rémregényt

Kendare Blake nagysikerű regénye, a Vérbe öltözött Anna hamarosan a filmvásznon is tiszteletét teszi, mégpedig az Alkonyat írónője fogja végezni a produceri munkákat.

A Los Angeles Times értesülései szerint Blake regényét vette célba az Álomgyár, amelynek története megérdemelne egy megfelelő filmes átiratot. A romantikus rémregény egy 17 éves fiúról, Cas Lowoodról szól, aki apja hivatását viszi tovább: halottakra vadászik, akik az élőket fenyegetik. Nem is akad problémája a munkájával egészen addig, míg össze nem hozza a sors Thunder Bay városában Annával, a több évtizeddel ezelőtt meggyilkolt, hófehér, vérpettyekkel tarkított csipkeruhába öltözött, örökké 16 éves lánnyal. A kísértet senkit sem kímél, aki átlépi háza küszöbét, Cas pedig kénytelen valami megoldást találni, hogy végett vessen a kísértettörténetnek.
 
A hírek szerint Stephanie Mayer producerként fog részt venni a filmes munkálatokban, hiszen az Alkonyat – Hajnalhasadás forgatásán is hasonló szerepet látott el. A Vérbe öltözött Anna tavaly óta kapható magyar nyelven, valamint a folytatása, A rémálmok lánya is megvásárolható.