Vásároljon könyvet mobil készülékével egyszerűen.

Decemberben érkezik George R. R. Martin új könyve
2013.05.04.
Ami sajnos nem A tűz és jég dala folytatása lesz, de reméljük arra sem kell hosszú éveket várni

Most sokan felkapták a fejüket, de sajnos rossz hírt kell közölnöm: nem A tűz és jég dala újabb kötete érkezik, hanem Martin egy eddig igencsak nagy titokban tartott írása, amely Tyrion Lannister életét mutatja be.

George R. R. Martin maga is nagyon kedveli Tyrion Lannister karakterét, akit az HBO sorozatában Peter Dinklage kelt életre. Az oroszlános címerrel büszkélkedő, mindig is nagy becsben tartott, és sok esetben rettegett Lannister ház legifjabb sarja Tyrion. Törpe létére megállja a helyét a harcok világában, hiszen esze minden helyzetben mellette áll. Gyakran Ördögfiókának nevezik a háta mögött, ám a Lannisterek közül ő az, akibe a legtöbb emberség szorult. Az író most ezt szeretné bővebben is elmesélni, mégpedig a decemberben megjelenő The Wit and Wisdom of Tyrion Lannister című írásával. 

Természetesen a rajongóknak kevésbé tetszik az ötlet, hiszen Martin ahelyett, hogy A tűz és jég dala hatodik kötetével foglalkozna, mindig más történetekkel bombázza a nagyérdeműt. Persze ez annak is köszönhető, hogy az író közismert a lassan készülő munkáiról, a rajongók pedig mindig is türelmetlenek voltak.